• page_head_Bg

Værstasjon

Vår toppmoderne modell gir 10-dagers værmeldinger på ett minutt med enestående nøyaktighet.
Været påvirker oss alle på store og små måter.Det kan bestemme hva vi har på oss om morgenen, gi oss grønn energi og i verste fall skape stormer som kan ødelegge lokalsamfunn.I en verden der ekstreme værforhold blir stadig mer alvorlige, har raske og nøyaktige prognoser aldri vært viktigere.
Den kan forutsi fremtidige syklonspor med stor nøyaktighet, identifisere atmosfæriske elver forbundet med flomrisiko og forutsi forekomsten av ekstreme temperaturer.Dette potensialet har potensial til å redde liv ved å øke beredskapen.
Værvarsling er et av de eldste og mest komplekse vitenskapelige feltene.Prognoser på mellomlang sikt er viktige for å støtte nøkkelbeslutninger i alle sektorer, fra fornybar energi til arrangementslogistikk, men de er vanskelige å ta nøyaktig og effektivt.
Prognoser er ofte basert på numerisk værprediksjon (NWP), som starter med nøye definerte fysiske ligninger og deretter oversettes til dataalgoritmer som kjøres på superdatamaskiner.Selv om denne tradisjonelle tilnærmingen er en triumf for vitenskap og teknologi, er utvikling av ligninger og algoritmer tidkrevende og krever inngående kunnskap, samt dyre dataressurser for å produsere nøyaktige spådommer.

https://www.alibaba.com/product-detail/CE-RS485-MODBUS-MONITORING-TEMPERATURE-HUMIDITY_1600486475969.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_image.3c3d4122n2d19r


Innleggstid: Jan-11-2024